SPIEGELKASTEN
 VAN BRUYNZEEL

Voor extra opbergruimte boven een badkamermeubel kies je voor een fraaie spiegelkast van Bruynzeel. Het voordeel van een spiegelkast is dat je achter de deuren veel opbergruimte voor toiletartikelen creëert. De spiegelkasten zijn standaard uitgerust met twee stopcontacten en een lichtschakelaar. De stijlvolle aluminium behuizing, de verstelbare glazen legplanken en de dubbelzijde spiegeldeuren maken de spiegelkast tot een aanwinst in de badkamer.

Filter op

Bekijken als:  
1  Producten
Toon:
12 / 24
  1. Spiegelkast zonder verlichting

    Spiegelkast zonder verlichting

    Vanaf: Zo laag als € 585,-

Creëer extra opbergruimte met de spiegelkast

De badkamer is vaak niet de grootste ruimte in huis, maar is wel een ruimte waar de nodige spullen liggen zoals handdoeken, badartikelen, mondverzorgingsproducten of medicijnen. Hoe je het wendt of keert: je kunt altijd wat extra ruimte gebruiken. Dankzij onze spiegelkasten met één of meerdere deuren heb je zo een nieuw opbergplekje en spiegel in één. Zo creëer je niet alleen extra opbergruimte, maar bespaar je tegelijkertijd ook nog eens ruimte. De kasten zijn tevens uitgerust met verstelbare planken, waardoor je spiegelkast ook nog eens naar eigen believen in te delen is.

Kasten van Bruynzeel kunnen tegen een stootje

Voorwerpen en meubels in de badkamer zijn makkelijk vatbaar voor vocht. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat de kwaliteit en stevigheid van badkamermeubels gegarandeerd is. Of dat nu gaat om een kast, stoel, radiator of de kranen: het moet tegen een stootje en vocht kunnen. De deur van de spiegelkast is natuurlijk van glas. Ook dit moet tegen een stootje kunnen. Daarom hebben we de deursluitingen voorzien van softclose deurdempers. Hierdoor klapt de kast geruisloos dicht als je hem sluit en loop je geen risico dat je de spiegel zou breken als je de deur misschien te hard sluit. Verder heeft de spiegelkast een aluminium kastbehuizing die waterdicht is en tegen een stootje kan.

Spiegelkasten voorzien van elektriciteit

Zoals eerder gezegd leveren wij onze spiegelkasten met een elektrische aansluiting. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om je toiletartikelen in de kast te bewaren, maar kun je ze ook nog eens gebruiken of opladen. Onze spiegelkasten zijn voorzien van twee stopcontacten en een lichtschakelaar. Zo kun je je elektrische tandenborstel of scheerapparaat makkelijk opladen. Met de lichtschakelaar knip je het ingebouwde lampje in of boven de kast aan en heb je bovendien extra licht en zie je goed wat je doet.

 

Spiegelkast zwart
Spiegelkast Mino