DOUCHECABINES
 VAN BRUYNZEEL

Een douchecabine is een opvallend en karaktervol onderdeel van de badkamer. Daarom kent het assortiment Bruynzeel douchecabines vele slimme designvariaties en elegante uitvoeringen.

Alle douchecabines zijn ontwikkeld om u optimaal te laten genieten van een heerlijke douche, elke dag weer. Logisch dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen zoals gehard veiligheidsglas en hoogwaardige, aluminium profielen. Zodat u jarenlang uw dag stralend begint of afsluit.

Bekijken als:  
1  Producten
Toon:
12 / 24 /

Filter op

Veilig glas douchewand

De douchewanden van Bruynzeel zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium met transparant, gehard veiligheidsglas. Bij breuk valt het glas in kleine, veilige (onscherpe) korrels uiteen waardoor minder snel verwondingen kunnen ontstaan. Afhankelijk van de serie zijn de profielen hoogglans- of gewoon gepolijst. Deze afwerking zorgt voor een duurzaam resultaat in je badkamer.

Douchewanden en douchecabines uitvoerig getest

Wij onderwerpen onze douchewanden aan uitvoerige testen. Elk nieuw model wordt, voordat wij deze introduceren, 10.000 keer mechanisch open en dicht gedaan. Je bent verzekerd van jarenlang douchecomfort, zonder gebreken.

Reinigen douchecabine en douchewand

Onze douche- en badwanden kun je het beste regelmatig met een vochtige doek en schoon water reinigen. Hardnekkige aanslag kan met een allesreiniger worden schoongemaakt. Bij kalkaanslag kun je schoonmaakazijn gebruiken.

Schoner door Clean Glass Coating

Het glas in een aantal Bruynzeel douchewanden is afgewerkt met Clean Glass Coating, dat ervoor zorgt dat vuil minder goed aan het glas hecht en als het ware van het oppervlak glijdt. Resultaat: de douchewand wordt minder snel vuil. Met deze coating zijn de douchewanden ook veel gemakkelijker schoon te houden en zijn er geen agressieve reinigingsmiddelen nodig.

 

Logo clean glass coating