In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdekt de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Horgaas met klittenband voor je raam

Anders dan bij een hor of duo plissé, is een horgaas afneembaar gaas dat niet op zijn plek wordt gehouden door een kozijn of aluminium behuizing. Horgaas kan door middel van klittenband aan de kozijnen van zowel de deur of een raam bevestigd worden. Het is daardoor een goedkopere variant dan het installeren van een horsysteem. Bekijk hieronder het aanbod horgaas van Bruynzeel en bescherm jouw woning vandaag nog tegen insecten.

Filter op

Bekijken als:  
1  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S300 horgaas met klittenband

    S300 horgaas met klittenband

    Vanaf: Zo laag als € 5,25
 
horgaas bruynzeel

Horgaas kopen

Horgaas is makkelijk en snel bevestigd. Het is een klusje dat je dan ook prima zelf kunt uitvoeren. Wanneer je het horgaas van Bruynzeel aanschaft, krijg je daar een handleiding bijgeleverd. Het horgaas van Bruynzeel is herbruikbaar en kan, als het weer minder wordt of wanneer er geen insecten meer zijn, makkelijk opgerold en opgeborgen worden. Het zelfklevende klittenband dat wij bij het horgaas leveren is bovendien dezelfde kleur als de hor. Dit type hor is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering. Zo krijg je een nette en strak afgewerkte hor, zonder dat er afwijkende kleuren zichtbaar zijn.

Horgaas voor ieder raamtype

Horgaas heeft als groot voordeel dat het achter ieder type raam geplaatst kan worden. Doordat het gaas flexibel is en ook de klittebandranden op maat te knippen zijn, kan een horgaas zowel op een dak-, tuimel-, of kiepraam geplaatst worden. Het is een budgetvriendelijke en makkelijke oplossing wanneer je á la minute een hor nodig hebt voor je deur of raam. Wanneer de zomer voorbij is, kun je het horgaas weer met minimale moeite weer los maken. 

 

De service van Bruynzeel

Bruynzeel denkt graag met je mee over de verschillende toepassingen van het horgaas. Op onze website vind je dan ook diverse beschrijvingen. Wil je liever een uitgebreider advies? Raadpleeg dan een van de verkooppunten van Bruynzeel, onze brochures of producteigenschappen. Benieuwd waar je je nieuwe horgaas kunt kopen? Bekijk dan ons handige overzicht met verkooppunten. Bruynzeel is vertegenwoordigd door heel Nederland.
  
 
hor voor draairaam