In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

HOR VOOR DAKRAMEN
 VAN BRUYNZEEL

Een dakraam is ideaal voor op zolder of voor andere ruimtes met een schuine wand. Het brengt veel licht in de ruimte. Wil je je dakraam voorzien van een hor? Dan is het goed om te weten dat je hiervoor een speciaal soort hoor nodig hebt. Bij Bruynzeel ben je hiervoor aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten horren voor dakramen. Je hebt hierbij de keuze uit rolhorren, plisse horren en duo-plisse horren. Bekijk ons assortiment en kies de hor die bij jouw wensen past!

Filter op

Bekijken als:  
1  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S300 horgaas met klittenband

    S300 horgaas met klittenband

    Vanaf: Zo laag als € 5,25
 
 
 
 


hor voor dakraam

Een hor voor uw dakraam 

Één van de meest aantrekkelijke kenmerken van een dakraam is het feit dat dit type raam een ruime hoeveelheid licht binnenlaat. Aan elk voordeel zit echter ook een nadeel, want samen met deze sterke lichtinval komt er ook veel warmte in de ruimte binnen.Met een slimme oplossing van Bruynzeel kun je met één product de ruimte insectenvrij én koel houden; de duoplissé. Deze hor is speciaal ontworpen voor dakramen en houdt naast de insecten ook de warmte van de zon buiten. Het geplisseerde gaas is gecombineerd met een geplisseerde verduisteringsdoek met warmte werende aluminiumfolie. Op deze manier wordt ingespeeld op de voor- en nadelen van een dakraam, waardoor de raamhor perfect aansluit op je behoeften. Naast de duo-plissé biedt Bruynzeel ook een dakraamrolhor, gaasnet en plisséhor voor dakramen.


 

Verschillende mogelijkheden

Een dakraamrolhor kies je wanneer je het dakraam in zijn geheel wilt openen en is uitstekend te combineren met een rolgordijn, jaloezieën of verticale lamellen. In andere gevallen zijn een gaasnet en plisséhor voor dakramen interessante opties. Welke stijl hor dakraam past het beste bij jouw woning? Bekijk direct ons aanbod.


    
hor voor dakraam