In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdekt de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Antraciete horren voor je raam en deur

Hoewel sommige mensen wellicht geen liefhebber zijn van antraciet vanwege de donkere toon, is het wel een eigentijdse kleur. Antraciet is daarom ook geschikt voor horren. Het heeft een neutrale kleur en doordat kozijnen ook in antraciet geschilderd kunnen zijn, valt een antracieten hor hier niet snel bij op. Meer weten over het assortiment antraciet horren van Bruynzeel? In onderstaande tekst kom je erachter.

Filter op

Bekijken als:  
2  Producten
Toon:
12 / 24
 
 
 
 
 antraciet hor bruynzeel
 

Een antracieten hor van hoge kwaliteit

Hoewel de hor met een antracieten kleur vaak wordt gezien als een donkere of duistere kleur, merk je daarbij onze horren niet veel van. Dankzij de flexibiliteit maar ook de openingen tussen de gaten dragen bij aan een verbeterde licht- en luchtdoorlatendheid. Het licht valt door de gaten in je antracieten hor. Het geheel van de wat donkere hor zal bovendien schaduw opleveren. Het doorlaten van lucht helpt daar ook bij. Een woning valt prima te ventileren, maar houdt insecten zo ver mogelijk buiten de deur. De gaatjes zijn namelijk te klein voor insecten.

 

Hor antraciet zelf plaatsen

Wanneer je aan het klussen bent in je nieuwe huis of je nieuwe huis nog moet verbouwen, begrijpt Bruynzeel dat het zelf plaatsen goedkoper is dan dit te laten uitbesteden. Antracieten horren zijn dan ook voorzien van een bijgeleverde handleiding die op een begrijpelijke manier uitlegt hoe je de antracieten horren op de juiste manier moet plaatsen. Antraciet is een van de vele kleuren die kenmerkend zijn voor onze horren. De neutrale kleur sluit mooi aan bij de rest van het interieur, dat geldt niet alleen voor horren in antraciet, maar ook in een witte, lichtgroene of bruine kleur.

 
 
hor voor dubbele deur
 
 
 
 
 
 
 
 antraciet hor dakraam
 

Een hor van Bruynzeel kopen

De horren van Bruynzeel zijn niet te koop op deze website. Daarvoor moet je bij de betere bouwmarkten of bouwspecialisten zijn. Je vindt de producten van Bruynzeel bij deze winkels door heel Nederland en vindt ze op het overzicht met verkooppunten op onze website. Ook in onze brochures kun je meer informatie over de verschillende horren van Bruynzeel vinden. Zo vind je er niet alleen de rolhorren voor deuren, maar ook voor diverse type ramen. Wanneer je kiest voor een hor van Bruynzeel weet je zeker dat je voor een hor met een hoge kwaliteit kiest.