Deurbeslag

Deurbeslag, ook wel hang- en sluitwerk genoemd, bestaat uit alle losse onderdelen die op of aan een deur gemonteerd kunnen worden. Denk aan klinken, maar ook rozetten om rond de klink te plaatsen en het sleutelgat mee af te dekken en beschermen. Daarnaast zijn er vele manieren beschikbaar om je deur te openen. Niet alleen met een klink, maar ook met deurknoppen of handvatten. Ook voor de deuren van Bruynzeel hebben we daarom passend deurbeslag. Hieronder lees je meer over de verschillende types en stijlen en welke variant het beste past in jouw woning.

Bekijken als:  
92  Producten
Toon:
12 / 24

Soorten deurbeslag

Maak kennis met het deurbeslag van Bruynzeel en geef je deuren een unieke uitstraling die past bij het interieur en de stijl van je woning. Of je nu kiest voor een moderne of juist klassieke variant binnendeuren: het deurbeslag van Bruynzeel is op maat gemaakt en is op verschillende stijlen binnendeuren te plaatsen. Hierdoor is het mogelijk om te variëren of verschillende stijlen te combineren. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende kleuren en materialen. Of je nu een jaren 30 woning, een moderne woning of woning met een landelijke stijl hebt: in ons assortiment vind je altijd wel deurbeslag dat past bij je deur. Al ons deurbeslag is van harde materialen zoals messing, roestvrijstaal, chroom of bron. Hierdoor heb je een slijtvast deurbeslag dat tegen een stootje kan.

Deurbeslag kopen: waar let je op?

Wij begrijpen dat het kopen van deurbeslag een niet alledaagse taak is, dus waar let je eigenlijk op wanneer je op zoek bent naar nieuw geschikt deurbeslag? Allereerst is het belangrijk om de algehele stijl van je woning helder voor jezelf te hebben. Een deurklink of rozet met een sierlijke uitwerking staan minder goed in een moderne woning met een strakke inrichting. Een deur die graag gezien mag worden, kan niet zonder goed en degelijk deurbeslag. Houd hier dus rekening mee wanneer je je deuren of deurbeslag uitkiest. Wanneer je een deur van Bruynzeel hebt gekocht, worden deze standaard geleverd met gaten voor het deurbeslag. Zo hoef je zelf niet met je potlood aan de slag om de plaatsen van het deurbeslag af te tekenen.

Het brede assortiment van Bruynzeel

Bruynzeel vindt het belangrijk dat je met onze producten jouw droomhuis waar kunt maken. Daarom denken wij graag met je mee en zijn onze producten vaak in meerdere variaties te bestellen of te kopen. Zo heb je altijd een woning met je eigen, persoonlijke stijl. Ook op het gebied van deuren en dus ook deurbeslag weet je zeker dat je bij Bruynzeel bij het juiste adres bent. Je vindt ons assortiment in bouwmarkten door heel Nederland. Op onze website kun je je alvast inlezen met verschillende brochures of het overzicht met verkooppunten raadplegen.