Box badmeubelset 90 cm

De Box badkamermeubelset met een breedte van 90cm is een exclusief en modern badkamermeubel. Bij het ontwerpen is gelet op de kleinste details. De volledige omlijsting van het meubel en de verstek gezaagde hoeken geven het meubel een vloeiende en strakke uitstraling.

De composiet wastafel is speciaal ontwikkeld voor dit meubel. De omlijsting van de onderkast loopt feilloos door in de wastafel. Dit zorgt voor zuivere lijnen en rust.

De laden hebben een push-to-open systeem. Het openen gaat gemakkelijk door het licht indrukken van de lade op elke willekeurige plek, het sluiten door de lade met lichte druk terug te schuiven.

Het badkamermeubel is voorzien van een blackline ladesysteem met softclose, waardoor de laden zacht en geruisloos dicht vallen.

Speel met een legplank of een verwisselbare inschuifnis voor de onderbouwkast of de kubuskast.
De inschuifnis zorgt voor een mooi contrast in het meubel. Verkrijgbaar in de kleuren mat wit, zijde zwart en trendy fjord groen.

Het open vak kan bij dit meubel aan de rechter- of linkerkant van de onderbouwkast worden ingedeeld.

Voor extra opbergruimte boven een badkamermeubel kies je voor deze set met een fraaie spiegelkast van Bruynzeel. Het voordeel van een spiegelkast is dat je achter de deuren veel opbergruimte voor toiletartikelen creëert. De spiegelkasten zijn standaard uitgerust met twee stopcontacten en een lichtschakelaar. De stijlvolle aluminium behuizing, de verstelbare glazen legplanken en de dubbelzijde spiegeldeuren maken de spiegelkast tot een aanwinst in de badkamer.

Adviesprijs: Zo laag als € 2.125,00

Veelgestelde vragen

Heeft u op deze pagina niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan onze veelgestelde vragen

-Strak design en een eigentijdse look
-Speel met details en kleuren, Mix & Match
-Composiet wastafel
-Verkrijgbaar in de breedtematen 60, 90, 120 en 150cm
-Verkrijgbaar met volledige laden, open vak links of openvak rechts
-Inschuifnis onderbouwkast verkrijgbaar in mat wit, zijde zwart en fjord groen
-Bijpassende kubuskasten beschikbaar
-Spiegelkast met aluminium corpus, voorzien van dubbelzijdige spiegeldeuren, opbouw led-verlichting en contactdoos met lichtschakelaar
-Optionele ladeverdeler beschikbaar

Meer info
Soort greep Deurgreep
Serie Box
Afwerking greeplijst Aluminium
Kleur bovenblad Mat wit
Breedte 90 cm