Box badmeubelset 120 cm dubbele wastafel

De Box badkamermeubelset met een breedte van 120cm is een ruim en modern badkamermeubel. Bij het ontwerpen is gelet op de kleinste details. De volledige omlijsting van het meubel en de verstek gezaagde hoeken geven het meubel een vloeiende en strakke uitstraling.

De composiet wastafel is speciaal ontwikkeld voor dit meubel. De omlijsting van de onderkast loopt feilloos door in de wastafel. Dit zorgt voor zuivere lijnen en rust. De wasbakken kunnen afzonderlijk gevuld worden, wat een stuk voordeliger is voor de waterrekening en het milieu.

De laden hebben een push-to-open systeem. Het openen gaat gemakkelijk door het licht indrukken van de lade op elke willekeurige plek, het sluiten door de lade met lichte druk terug te schuiven.

Het badkamermeubel is voorzien van een blackline ladesysteem met softclose, waardoor de laden zacht en geruisloos dicht vallen.

Speel met een legplank of een verwisselbare inschuifnis voor de onderbouwkast of de kubuskast. De inschuifnis zorgt voor een mooi contrast in het meubel. Verkrijgbaar in de kleuren mat wit, zijde zwart en trendy fjord groen.

Het open vak kan bij dit meubel aan de linker-/rechterkant of in het midden. LET OP: Voorkom dat de sifon zichtbaar is. Bestel een wastafel waarbij de sifon achter de dichte lades loopt.

De spiegel is voorzien van LED-verlichting en spiegelverwarming.

Adviesprijs: Zo laag als € 2.505,00
vind een winkel in de buurt

Veelgestelde vragen

Heeft u op deze pagina niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan onze veelgestelde vragen

-Strak design en een eigentijdse look
-Composiet wastafel
-Verkrijgbaar in de breedtematen 60, 90, 120 en 150cm
-Verkrijgbaar met volledige laden of met een open vak links, rechts of in het midden van de onderbouwkast
-Bijpassende kubuskasten beschikbaar
-Spiegel met LED kader rondom, spiegelverwarming en touchschakelaar
-Optionele ladeverdeler beschikbaar

Meer info
Soort greep Deurgreep
Serie Box
Afwerking greeplijst Aluminium
Kleur bovenblad Mat wit