Kan ik andere grepen op mijn douchecabine maken?

Het is belangrijk om je eigen huis zo persoonlijk mogelijk in te richten. Want een huis voelt pas thuis als het echt helemaal van jou is. Dat geldt voor zowel de tuin, de keuken, maar bijvoorbeeld ook de badkamer. Gelukkig kun je bij Bruynzeel veel onderdelen van je badkamer zelf uitkiezen en monteren. Van de verlichting in je spiegel tot aan de deurtjes van je fonteinmeubels. Maar ook de handgrepen van de douchecabines kun je zelf aanpassen of later veranderen.

Handgrepen voor op de douchecabine plaatsen

De douchecabines en douchewanden van Bruynzeel zijn uitgerust met elegante handgrepen zodat je je douche zonder problemen kunt openen. Zeker bij draaideuren zijn handvatten een handige toevoeging en zorgen ervoor dat je handen niet van de natte glazen van de deur glijden. De handgrepen van Bruynzeel zijn over het algemeen van roestvrijstaal of ander metaal dat een strakke en moderne uitstraling aan de cabine geeft. Zo zijn er handgrepen in ronde vorm, maar ook in rechte vorm te verkrijgen. Zo hebben wij voor iedere douchecabine en iedere stijl een passende handgreep.

Problemen met je handgrepen?

Ondanks dat de producenten van Bruynzeel van een hoge, duurzame kwaliteit zijn, kunnen we natuurlijk niet garanderen dat er in je badkamer eens wat fout gaat zodat de handgrepen beschadigd raken. Als je al een douchecabine bij Bruynzeel hebt besteld is dit sowieso geen probleem. Nieuwe handgrepen heb je immers makkelijk en snel via onze webshop gekocht. Per model douchecabine is helder opgesteld welke handgreep hierbij hoort.

Welke handgrepen voor welke douchecabine?

Voor je op zoek gaat naar nieuwe handgrepen voor je douchecabine is het verstandig om jezelf eerst eens goed te oriënteren. Zo heeft Bruynzeel een breed assortiment aan verschillende handgrepen die bij onze verschillende deurmerken horen.

Terug naar douchecabines
Waarom bestaan er verschillende stelbereik maten bij douchecabines?
Montage
Ik heb een losse douchebak, aan welke kant plaats ik het beste de afvoer?
Montage
Hoe stel ik een douchecabine in hoekopstelling waterpas?
Montage
Moet ik in de vloer boren om mijn douchebak of douchecabine vast te zetten?
Montage
Kan de douchewand met zijwand ook in spiegelbeeld geplaatst worden?
Montage
Is het mogelijk om een douchedeur te plaatsen in een nis die 2 cm verloopt?
Montage
Waarom wordt een douchecabine aan de buitenkant afgekit?
Montage