Douchecabines

Een douchecabine is een opvallend en karaktervol onderdeel van uw badkamer. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment met slimme designvariaties en elegante uitvoeringen. Alle douchecabines zijn ontwikkeld om u optimaal te laten genieten van een heerlijke douche, elke dag weer. De douchewanden zijn uitsluitend gemaakt van duurzame materialen zoals gehard veiligheidsglas en hoogwaardige, aluminium profielen. Zodat u jarenlang stralend uw dag begint of afsluit.

assortiment douchecabines bekijken

VEILIG GLAS

De douchewanden van Bruynzeel zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium met transparant, gehard veiligheidsglas. Bij breuk valt het glas in kleine, veilige (onscherpe) korrels uiteen waardoor minder snel verwondingen kunnen ontstaan. Afhankelijk van de serie zijn de profielen hoogglans- of gewoon gepolijst. Deze afwerking zorgt voor een duurzaam resultaat in uw badkamer.

UITVOERIG GETEST

Wij onderwerpen onze douchewanden aan uitvoerige testen. Elk nieuw model wordt, voordat wij deze introduceren, 10.000 keer mechanisch open en dicht gedaan. U bent verzekerd van jarenlang douchecomfort, zonder gebreken.

reinigen

Onze douche- en badwanden kunt u het best regelmatig met een vochtige doek en schoon water reinigen. Hardnekkige aanslag kan met een allesreiniger worden schoongemaakt. Bij kalkaanslag kunt u schoonmaakazijn gebruiken.

SCHONER DOOR CLEAN GLASS COATING

Het glas in een aantal Bruynzeel douchewanden is afgewerkt met Clean Glass Coating, dat ervoor zorgt dat vuil minder goed aan het glas hecht en als het ware van het oppervlak glijdt. Resultaat: de douchewand wordt minder snel vuil. Met deze coating zijn de douchewanden ook veel gemakkelijker schoon te houden en zijn er geen agressieve reinigingsmiddelen nodig.

Logo clean glass coating
Douchewand lino