Halloween: Decoreer je voordeur
31 okt. 2016 - Deuren

Halloween: Decoreer je voordeur

Het is bijna 1 november, tijd voor Halloween! Spoken, zombies en heksen; het feest begint steeds populairder te worden in Nederland. Enge films worden uitgezonden op televisie en er worden heuse Halloweenfeesten georganiseerd. Geef je zelf een Halloweenfeestje? Tover je entree om tot een echte horror-scene of spookportaal met deze zeven inspiratiefoto’s.

1. Insidious-deur

Je kunt je rode deur vrij makkelijk in de sfeer van de film Insidious aankleden. In deze horrorfilm is de familie Lamberts ervan overtuigd dat ze de kwade geesten die de familie al jarenlang teisterden hebben verslagen, maar al snel ontdekken ze dat het kwaad zich niet zo gemakkelijk laat verslaan. We willen niet te veel verklappen, maar één ding is zeker: de rode deur is hartstikke eng!

2. De Terrorclown

Dé deurdecoratietrend voor Halloween van dit jaar is de terrorclown-deur. We zien ze eigenlijk net iets te vaak in het nieuws, maar de schik zal altijd blijven. Met deze reusachtige do-it-yourself clownsdecoratie jaag je dit jaar alle voorbijgangers – en jezelf – de stuipen op het lijf!

Terror clown deur

3. Monster' s Inc-deur

Mochten er kleine hummeltjes rondlopen in de buurt, dan is het misschien verstandig om niet te enthousiast te doen met enge decoratie; we willen het natuurlijk niet hebben dat ze niet meer durven aan te bellen. Deze deur is vrolijk, maar zeker nog te plaatsen in het Halloween thema.

monsters inc deur

4. Deurkransen

Deurkransen zien we eigenlijk wel bij elke gelegenheid weer terug. Het brengt een feestelijke nuance en is ook nog eens leuk om te maken! Daarnaast kun je natuurlijk eindeloos blijven variëren met het uiterlijk van de deurkrans.

Deurkransen

5. The Shining-deur

‘Here’s Johnny!’ Iedereen kent deze quote uit de enige echte filmklassieker The Shining (1980). Een stickerdecoratie is een subtiel idee om je entree Halloween-proof te maken met een groots effect.

The shining deur

6. De klassieke Heksendeur

Deze klassieker gaat niet voor niets al jaren mee. Met zwart papier, bezems en pompoenen creëer je een perfecte Halloween-setting: een eenvoudige methode om je huis om te toveren in een echt heksenhuisje.

Heksen veranda

7. Of ga voor groots: Het garagemonster!

Garagedeur